1650981605228_grooveland-designs-Novmz_Z863M-unsplash-me.jpg

Hypnoterapia

Hypnoosi on yksi ihmisen täysin luonnollisista mielentiloista, jonka kokee hetkittäin normaalin päivän aikana. Koet hypnoottisia hetkiä esim. ajaessasi autolla ja kun yhtäkkiä huomaat olevasi pidemmällä kuin ajattelitkaan. Kun unohdut tuijottamaan ulos kahvikuppi kädessä. Unelmoidessa. jne..... Hypnoosia pidetään yleensä muuntuneena tietoisuudentilana. Se on muuntunut tajunnantila, joka sijoittuu normaalin valvetilan ja nukahtamishetken väliin. Hypnoosi ei ole uni-, tiedottomuus- eikä tajuttomuustila, se ei myöskään aiheuta riippuvuutta eikä haitallisia tottumuksia.

Jo tuhansien vuosien ajan hypnoosia tiedetään käytetyn monien sairaustilojen hoitamiseen ja erilaiseen henkiseen valmentautumiseen. Se on hyvin rentoutunut ja keskittynyt olemisen tunne, missä mieli on avoin uuden oppimiseen ja eri asioiden uudelleen määrittymiseen.

Hypnoterapeutti johdattelee ja ohjaa asiakkaan hypnoottiseen transsiin jossa antaa asiakkaalle  positiivisia suggestioita eli kehoituksia. Hypnoosilla voidaan vaikuttaa vanhoihin, toimimattomiin uskomuksiin, ajatuksiin ja oppeihin jotka tiedostamatta ohjaa ihmisen elämää. Rentouttaa ja vähentää stressiä. Hypnoosista saadaan myös apua mm. tupakanpolttoon sekä moniin muihin asioihin.

Kokemus hypnoositilasta on henkilökohtainen, yksilöllinen ja jokainen kerta on erilainen. Useimmiten tarvitaan useampia tapaamisia. Vahva suositus hypnoosilla stressinhallintaan.

1650981692239_reid-zura-rSrK-P0Wips-unsplash-me.jpg

Kvanttihypnoosi

Kaikki tieto on jo sinussa itsessäsi! Kvanttihypnoosi auttaa sinua itse parantamaan itseäsi, koska vastaukset ovat olemassa jo tietoisuudessasi tässä hetkessä. Kvanttihypnoosi on tekniikka siihen, että pääset tähän tietoon käsiksi muuntuneen mielentilan / transsin avulla. Kvanttihypnoosi etenee rakkaudellisesti ja pakottamatta sinun viisaamman puolesi ohjauksessa, jolloin minkä tahansa asian kohtaaminen tapahtuu laajemmasta ymmärryksestä käsin. Toisin kuin perinteinen hypnoosi, kvanttihypnoosi nojaa ihmisen sisäiseen viisauteen. Hoito etenee aina parhaalla mahdollisella tavalla, koska sitä ei ohjaa rationaalinen mieli (ts.terapeutin tai hoidettavan arviot tilanteesta), eikä siinä anneta mielelle komentoja miten toimia.
"Hoidossa tapahtuu se mitä hoidettava tarvitsee, ei välttämättä se mitä hän haluaa" ja tärkein edellytys kvanttihypnoosiin tuloon on hoidettavan oma motivaatio ja tämän jälkeen luottamus hoitajan ja hoidettavan välillä..
Kvanttihypnoosi poikkeaa perinteisestä hypnoosista, jossa istunto etenee yleensä hypnotisoijan johdolla. Perinteisessä hypnoosi-istunnossa annetaan asiakkaalle hypnoosin aikana suggestioita, joilla pyritään saavuttamaan toivottu tulos kuten tupakasta tai kivusta eroon pääseminen.
Kvanttihypnoosiin tullessa hypnotisoija ja asiakas keskustelevat tavoitteista ennen hypnoosia ja luovat pohjan tulevalle hoidolle. Hypnoosissa, eli muuntuneessa mielentilassa / transsissa, olemme hyvin keskittyneitä ja ainakin osittain irti ympäröivästä fyysisestä todellisuudesta. Kvanttihypnoosi on energiahoitoa, joka hoitaa ihmistä kokonaisuutena käyttäen hyväkseen tietoa, jota rationaalinen mieli ei useinkaan ymmärrä. Varovaisesti onkin arvioitu, että niin hoitaja kuin asiakaskin tiedostavat istunnossa tapahtuvista asioista vain noin 30% sillä asiat tapahtuvat kvanttitasolla. Istuntojen aikana asiakkaat voivat tarinoiden lisäksi nähdä symboleja ja/tai värejä ja on ihan normaalia, että asiakas (joskus myös hoitajakin) kokee voimakkaitakin tuntemuksia ja energiavirtauksia kehossaan.
Kvanttihypnoosin avulla voidaan purkaa solumuistissa olevia traumoja, virheellisiä uskomuksia, vanhoja valoja ym. asioita, jotka aiheuttavat ongelmia ja esteitä nykyisessä elämässämme. Hoidon aikana voi kokea vahvoja energiavirtauksia, kehotuntemuksia ja emootioita sekä nähdä ja asitia monenlaista aina väreistä ja äänistä kuviin, hajuihin ja makuihin. Kvanttihypnoosi on alusta loppuun energiahoitoa, jonka aikana hoidettava kokee sisäisen maailmansa tai saamansa informaation kaikilla henkisillä aisteilla tai osalla niistä - ja kaikki tapahtuu yksilöllisesti. Kvanttihypnoosi on ikäänkuin startti tai jämähtäneen tilanteen avaaja joka laittaa prosessin liikkeelle ja josta asiakas pääsee taas tekemään itse omaa sisäistä työtään. Niin paljon kuin se ketuttaakin, loppujen lopuksi työ on itse tehtävä. Mutta on asioita, kuten kvanttihypnoosi, joista on apua tässä matkassa.  Kesto n. 3 tuntia.

1650981768940_gaspar-uhas-Cs4PdadZg6k-unsplash-me.jpg

Brain Relief

Brain Relief on syvärentouttava hoito, joka tarjoaa keholle ja mielelle mahdollisuuden hetken hengähtämiseen. Hermoston toimintaa tasapainottava hoito tarjoaa aivoille keitaan keskellä pitkäaikaista, katkeamatonta stressiä ja tukee kehon omia palautumisen mekanismeja.

Suomessa kehitetty hoito on yhdistelmä vuosituhantisia aasialaisia ja suomalaisia painallus- ja hierontatekniikoita sekä uusia oivalluksia. Brain Relief ei itsessään tähtää minkään vaivan tai sairauden hoitamiseen, vaan hoidon tavoitteena on syvä rentoutuminen, jonka seuraukset kehossa ja mielessä ovat aina yksilöllisiä.

Brain Relief ei ole ener­gia­hoi­to­me­ne­tel­mä, vaan perustuu hyvänolon- ja rau­hoit­tu­mis­jär­jes­tel­män aktivointiin täsmäpisteisiin tehdyn, kipua tuottamattoman kosketuksen avulla.

Hoidossa käsitellään niska-hartiaseutua, pää, kasvot, kädet kyynärpäistä alaspäin ja jalat polvista alaspäin. Kaikki tapahtuu mukavasti makuulla omat vaatteet päällä. 

Lisää tietoja www.brainrelief.fi

Suosittelen tätä hoitoa!!

1660299597868_t%C3%A4m%C3%A4-me.jpg

Energiahoito

Energiahoito on laaja käsite. Energiahoidoksi voidaan laskea hyvin monia eri hoitomuotoja. Tapoja ja suuntauksia on useita vaikka periaate on sama. Energiahoidoilla viitataan yleensä tekniikoihin, missä hoitovaikutus saadaan kiinalaisen lääketieteen määrittelemän ns. ihmisen energiajärjestelmän kautta.

Vastoin yleisiä käsityksiä energiahoitoja ja niiden vaikutuksia on tutkittu tieteellisesti tarkkaan valvotuissa olosuhteissa joissa on saatu suorastaan hämmästyttävää näyttöä energiahoitojen vaikutuksista.

Suuri osa energiahoidon tehosta perustuu kroonisen stressitilan/jännitysten purkamiseen autonomisesta hermostosta. Stressi on yksi aikamme pahimmista vitsauksista joka aiheuttaa monenlaisia ongelmia kehossa. 

Energiahoito vaikuttaa pääasiassa hermojärjestelmän kautta, ja tämän vuoksi sen vaikutus hyvin kokonaisvaltainen. Käytännössä tämä tarkoittaa että hoidoilla saadaan tehokkaita tuloksia hyvin monenlaisissa vaivoissa.

Lähes kaikki krooniset ongelmat johtuvat osaksi tai kokonaan kehon kroonisesta stressitilasta. Vaiva voi olla kipu tai masennus, suklaan himo tai munuaisten vajaatoiminta. Energiahoidot auttavat yleensä juuri silloin, kun länsimainen lääketiede ei siihen pysty. Näissä tapauksissa ongelma on yleensä krooninen stressitila tai oire on hermostoperäinen, eikä tuolloin lääketieteen kokeissa välttämättä löydy mitään. Näissä tapauksissa potilaalle saatetaan sanoa että hän "vain kuvittelee ongelmansa", vaikka kyseessä on todellinen kehon häiriötila.


Energiahoidoissa energioita puhdistetaan ja sitä virratetaan hoitajan kautta hoidettavaan. Helpotetaan energian virtaamista kehossa ja keskitetään sitä hoidon tarpeen mukaan. Useimmiten tuo tarkoitus on rentouttaa kiihtynyttä hermostoa. Vähentää stressiä ja siten stressiperäisiä oireiluja, koska pitkittynyt stressi tukkii kehon ja aiheuttaa vaivoja.


Saatavilla energeettinen jäsenkorjaus ja rentouttava energiahoito. Molemmat tehdään vaatteet päällä ilman kosketusta tai kevyen kosketuksen kanssa.

1650980034170_marc-schaefer-LLCaj1W6EFo-unsplash-me.jpg

Hieronta

Klassisen hieronnan pehmeät, kudoksiin kohdistuvat liikkeet ja otteet rentouttavat mieltäsi, parantavat unesi laatua, rauhoittavat keskushermostoasi sekä rentouttavat kipeytyneitä lihaksiasi.

Urheiluhieronta avaa jumeja ja tukoksia. Vetreyttää niveliä ja jänteitä. Avaa lihaskalvoja.

Varattavan ajan pituuteen vaikuttaa moni asia. mm. mitä hierotaan, kuinka jumissa ja miten laajalti, lihasmassan määrä ja hierottavan asiakkaan koko (vrt. pienikokoinen teini vs. iso lihaksikas mies)

1650982500821_diane-picchiottino-dW0gfo__uU8-unsplash-me.jpg

Kuivakuppaus

Veretön liuku / kuivakuppaus tehdään imukupeilla. Öljytyllä iholla liu´utetaan tai pidetään paikoillaan imukuppeja jolloin alipaine saa aineenvaihdunnan vilkastumaan. Joskus ihoon saattaa jäädä jälkiä hoidosta, mutta ne ovat vaarattomia ja katoavat muutamassa päivässä. Myös yhdistelmähoitona hieronnan kanssa.

Hoidon vaikutuksia: Nestekierto tehostuu ja turvotukset vähenevät. Kuona-aineet poistuvat, sidekudokset saa kimmoisuutta ja vammojen paraneminen nopeutuu. Selluliitti siliää ja arpikudos pehmenee. Erinomainen myös suolentoimintaan, rasitusvammoihin sekä reuman oireisiin (ei akuutissa tulehduksessa). Helpottamaan astma- ja vilustumisoireita, päänsärkyä ja lihaskipua.

1650982269245_lisa-zoe-RG07Rwkxg6k-unsplash-me.jpg

Kuumat kivet

Ajattele normaali hieronta jota entisestään tehostetaan kuumilla kivillä.
Hot Stone Power eli Kuumakivi tehohoito on kuumilla kivillä tehostettua hierontaa. Kuumien kivien ansiosta hieronta tehostuu, yltää syvemmälle, sulattaa tehokkaasti lihasjännityksiä ja lievittää jännittyneiden lihasten käsittelykipua.

Tehohoito on rentouttava, mutta on oikeasti tehokas ja toimiva hoitomuoto!

1650981900266_bakhrom-tursunov-g5wo-_XOzJI-unsplash-me.jpg

Intialainen päähieronta

Intialainen päänhieronta on hierontaa hiusten ja päänahan alueelta sekä kasvojen, hartioiden ja niskan hoitoa. Hoidossa käsitellään myös olkapäät ja korvat.
Reilu puoli tuntia kestävä hoito on "pikaterapiaa" kiireisille ja stressaantuneille. Hoidettava istuu hoidon ajan ja vaatteet pysyy tiukasti päällä koko ajan. Hoidossa ei käytetä öljyä. Hoidon kesto n.45 min.

1650982153762_kiki-siepel-BEwxLSN_bKU-unsplash-me.jpg

Yrttihoidot

Yk­sin­ker­tai­sim­mil­laan hierontaa jossa käytetään hoitavia, eteerisiä öljyjä hierontaöljyn kanssa. Myös lämpöpakkausten käyttöä sekä kasviperäisiä hoitavia voiteita, haudukkeita ja salvoja. 

Valmiiita hoitokokonaisuuksia:

* Keuhkoja avaava hoito. 

* Vatsan toimintaa tehostava / hidastava / tasapainottava + maksan puhdistus:

* Rentouttava hoito

* Naiseutta / Miehisyyttä vahvistava hoito

* Selluliittihoito (kuona-aineiden poisto) puhdistava / virkistävä / rentouttava

Yleensä mukana myös kevyttä hierontaa.

1650983098705_christin-hume-0MoF-Fe0w0A-unsplash-me.jpg

Kosmetiikka

Teen pienimuotoisesti kosmetiikkaa. Kasvo- ja käsivoiteet., kynsinauhavoide, vartalovoide., ripsiseerumi. Tämä on pääasiassa oma "harrastukseni", mutta teen muillekin niitä haluaville.

Mahdollisuus valita itse oma vaikuttava yrtti ja tuoksu vaihtoehdoista. Käytettävät ainesosat ovat joko luomua tai luomutuotteisiin hyväksyttäviä, mutta aina luonnollisia. 

Ihannetilanteessa asiakas tuo minulle aina purkin takaisin ja teen uuden tuotteen vanhaan, puhdistettuun purkkiin. Vähennetään roskaa purkki kerrallaan :)

Kysy lisää! Kosmetiikka kulkeutuu mukanani Kuntokeskus Korjaamolle. En lähetä.

Saa ottaa yhteyttä!

045 6510156

mari@isunpuoli.fi

Nii mitenkä?

Yhteydenotot mielellään sähköpostilla tai tekstiviestillä. 

Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen.