Täällä hoidetaan kehoa ja mieltä

Hy­vin­voin­tia suurella sy­räm­mel­lä

Ihminen on koko­nai­suus, jonka jo­kai­sel­la osalla on mer­ki­tys­tä.

Olet paljon muutakin kuin ajatuksesi ja tunteesi. Vaikka tunnet ärsymystä tai surua, et ole sitä. Olet paljon muutakin kuin liikkuva keho, kireät lihakset ja kolottavat jäsenet. Keho ja mieli ovat kokonaisuus. Yksi vaikuttaa aina toiseen, kuin dominopalikka. Kireydet kehossa voi olla tulosta stressistä, ruokavaliosta, negatiivisistä ajatusmalleista tai sitten ihan vaan  siitä kuuluisasta näyttöpäätetyöstä.  Toisaalta, sitä saattaa kilahtaa ja räjähdellä koska keho ei ole kunnossa ja närästää. Nimimerkillä kokemusta on. Kun kokonaisvaltaisesti hoidetaan, saa pohojalaanen lähtiä hoidosta ja sanua notta mikä ristus on kun ei aharista.  Tosin yksi hoito ei vielä tuohon autuuden tilaan vie, mutta ajan kanssa.  


Toki teen myös ihan perinteistä hierontaa ilman poppakonsteja, mutta voi olla, että saatat hyötyä myös muista hoidoista esim Brain relief, hypnoosi tai kvanttihypnoosi.

1650977101745_austin-chan-ukzHlkoz1IE-unsplash-me.jpg

Miten voisin auttaa sinua auttamaan itseäsi?

Tarkoituksenani on lopulta tehdä itseni tarpeettomaksi. Asiakas on saanut parhaan avun silloin kun on oppinut auttamaan itseään. Olemme loppuviimein itse vastuussa itsestämme.

Joskus tulee seinä vastaan ja tarvittaan toisen apua. Haluan auttaa sinua pääsemään eteenpäin omalla matkallasi. 

1652204825552_junior-ferreira-7esRPTt38nI-unsplash-me.jpg

Hy­vin­voin­ti lähtee sisältä päin.

On väliaikainen ratkaisu hoitaa vain oiretta syyn sijaan. Uskon siihen, että ihminen on aidoimmillaan kun saa elää rauhassa ilman tekemällä  tehtyä kiirettä. Kun saa tehdä asioita jotka tekevät onnelliseksi ja hyvälle mielelle. Avoimena omille ajatuksille ja tunteille. Jalat maassa, tasavertaisena osana luontoa, eläimiä ja muista ihmisiä.  Tämä taas ei tarkoita, että elämä olisi pelkkiä perhosia ja hattaroita.

Hiljaisuus voi olla pelottavaa kun joutuu kohtaamaan itsensä. Mutta sitäkin vapauttavampaa, kun olet sen rohkaistunut tekemään. Kun sisäinen maailma alkaa olla järjestyksessä, se näkyy ulospäin vaikuttaen kaikkeen ympärilläsi. Ei ole rajaa sille, miten syvälle mielen syövereihin voidaan kaivautua. Mieli on rajaton. Sinä olet rajaton. Aurinko sisälläsi loistaa kirkkaasti ja jokainen lähelläsi oleva tuntee sen. 

Saa ottaa yhteyttä!

045 6510156

mari@isunpuoli.fi

Nii mitenkä?

Yhteydenotot mielellään sähköpostilla tai tekstiviestillä. 

Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen.