Background
13.8.2022tips

Happy me!

Vih­doin­kin aukeaa uusi sivu elämässä!

Projekti "Isunpuoli" ja sen synnytys on ollut pitkä projekti. Ensin vain mielessä. Sitten todellisuudessa. Vaikka fyysinen työ on vienyt kauan, on korvien välinen työ ollut silti kovempi. 


Isunpuoli on aina ollut hyvin tärkeä, ei vain minulle, vaan koko suvun kesken. Kottari, Isunpuoli ja sen pihapiiri on nähnyt monet sukulaiset, lomalaiset, ystävät. Paikka missä isovanhemmat ovat asuneet. Keskuspaikka. Sitä on vaikea alkaa muuttaa. Mutta kaikki muuttuu. Vain muutos on varmaa. Täytyy mennä eteenpäin. 


Koko projekti on kestänyt kauan, koska ajatuksille on täytynyt antaa aikaa. 

Uusi alku

Nyt on uuden alun paikka. Nyt on sen aika. Jotain täytyy muuttuua jotta muutos on mahdollinen. Tylsän totta, mutta joka monesti unohtuu. Ihminen haluaa tottua entiseen. Turvalliseen. Täytyy uskaltaa hypätä. Hypätä rotkon yli.

Alla oleva kortti nousi keväällä useita kertoja ystäväni antamasta pakasta. Ihmettelin sen merkitystä. Tätä kirjoittaessani muistin kortin ja sopii hyvin tilanteeseen. 

1660374116530_Rotko-me.jpg

"Matka on määränpäätä tärkeämpi"

Haastan jokaisen tutkimaan omaa sisintään. Hiljentymään. Hiljaisuus voi olla monelle haastavaa ja jopa pelottavaa. Omat päänsisäiset äänet kuuluvat paljon selvemmin ja kovemmin. Mutta vain niin pääsee kiinni johonkin aitoon ja upeaan. SInussa on jo kaikki tieto. Kaikki on sinussa. Yhdistämällä parhaat palat ulkoisesta elämästä sisäiseen maailmaasi, saat aika kovan paketin :)

1660374973450_mari-me.jpg

Isunpuolen Mari

Mitä muuta voi odottaa kun on kasvanut maatilalla kahden veljen kanssa :D Ja nyt samalla maatilalla miehen ja kolmen poikalapsen kanssa. Saa tosissaan liputtaa naisena olemisen puolesta (kuten kuvasta näkyy...)

Saa ottaa yhteyttä!

045 6510156

mari@isunpuoli.fi

Nii mitenkä?

Yhteydenotot mielellään sähköpostilla tai tekstiviestillä. 

Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen.